donderdag 17 december 2015

Naar ander Si Sa Ket

Met de Vrijbuiters (die uit Roden dus) ga ik als ontbijt naar een goede koffietent, waar ik een rozijnenbrood bij de Americano neem. Men is daar een slinger aan het ophangen, die verdacht veel op een duizendklapper lijkt: een trits rotjes! Er worden meer rollen munitie opengemaakt en opgehangen. De bediening heeft het over een Chinese Opera? Als we weg fietsen zien we even verder een optocht met veel lawaai, draken en dansgroepen die winkels in en uit gaan. En regelmatig oorverdovende herrie van vuurwerk.
Lizette heeft een remblokje verloren, dus naar een fietsenzaak. Die heeft het model inschuif blokje niet, dus haal ik het uit mijn voorraadje reserve-materiaal. Monteren en opgelost.
Gelukkig grotendeels fietsen over asfalt, licht heuvelachtig, waarbij ik veel kopwerk doe. Dit resulteert erin dat ik even niet oplet, een afslag mis en de rest kwijt ben. Kom dus als laatste op het resort aan, dat in de regio Sisaket ligt, naar de hoofdplaats Sisaket, waar ik eerder langsgekomen. Mooi huisje met eindelijk een echt bad!
60 km vandaag = 670 km totaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten